WAITGC Dinner



Napa muka masam je ni kak? Penat eh...cian dia...

Bariss...baaariiiiissss...siap!
Bapak ikan posing maut bersama anak ikannya...hahaha!!!

Diumumkan ketibaan ibu azezah, bisa gitu bu' ?

Cameraman pun sempat posing


Tetamu Kehormat


Peserta-peserta WAITGC menjamu selera




Goreng bang...goreng! Kalau abang malas, abang plak kitaorang goreng buat rencah kue-teow tu!


Silalah...silalah, jangan malu-malu, nanti abis

Persembahan cukup hebat diberikan oleh pemain angklung ini. Sorang boleh main 100 angklung...dasat...dasat!!! Boleh buat lagu This Love (Maroon Five) tu wa cakap lu!!!



Haa...kan terlopong mat-mat salleh dan japanese ni tengok pemain angklung tu












bye-bye...jumpa lagi!

Haa, ini la kerja kitaorang. Tak cukup siang, malam pun kena bertugas gak! Dah tak kira hari cuti dah, seminggu 7 hari kerja, 24 jam sehari, pengsan woo!! Tiap-tiap malam ada function. Siang plak ada event. Kesian anak-anak, bini, laki kat rumah menunggu. Boss baru aku ni bersemangat betul. Memang kaw! kaw! kitaorang kena kerja dan dikerjakannya! Sabar jek la!

Dikuasakan oleh Blogger.