Kasi lapang kasi luas Pak!!!

Macam tongkang pecah, macam dilanda garuda, macam kena tsunami dan yang sewaktu dengannya. Macam tu la opis aku selama dua tiga hari ni. Tengok jek la meja tempat aku duduk, dah tunggang terbalik dibuatnya. Nak kata ribut tak jugak, nak kata taufan tak jugak. Tanah runtuh ker? Atau gempa bumi kut? Semua tu tak betul. Sebenornya kitaorang kasi pecah itu dinding. Kasi luas seluasnya. Actually, bilik boss aku yang betul-betul bersebelahan ngan bilik aku tu dah dipindahkan ke pejabat lain tapi dalam satu building yang sama. Bilik mesyuarat pun dipindahkan jugak. Lapang sket pemandangan. Tapi tu la...gue capek banget. Nak mengemas tu satu hal, bersepah giler...sah2 seminggu ni kerja aku mengemas dan menyusun semula meja tempat aku duduk ni. Nak buat kerja pun tak dapek. Kena semua dah settle kemas baru ler boleh buat kerja, ye tak? Waduhh, tengok jek pun dah terasa sakit semua badan ni, tu belum mengemas lagi tu!!! Huhuhu!!!
Dikuasakan oleh Blogger.