Masa Untuk Kumon

ni masa tunggu anteng
Semalam, eja ngan mummy ikut aku antar anteng gi kumon. Kesian plak, asyik kena tinggal kat umah je. Life dia pun kat umah jek tiap-tiap hari. So, aku decide bawak eja antar abang dia gi kumon. Bukan main happy lagi la dia. Dapat gak jejalan cuci mata. Eja ni dah tak sabar-sabar nak masuk kelas kumon jugak. Sibuk dia nak masuk ke kelas. Tapi, kami tak bagi la sebab pernah dia masuk dia buat bising dalam tu. Nanti la, tunggu eja dah 4 tahun baru boleh.
Lepas anteng abis kumon, kitaorang singgah warung gi makan. Eja ngan anteng makan fish n chips, mummy makan nasi goreng ayam halia, aku makan mee cantonese jek.
Dikuasakan oleh Blogger.