Mini Zoo

albino king cobra
burung helang
ular kapakkatak pisang (agaknya lah kut)burung enggang
siamang gagap...ehh salah, lontong...salah lagi...lotong
toman berkepala ularcicak manmini kanggaroo
sawo matangkura-kura ajaib
Balik kampung cuti Tahun Baru Cina. Pastu gi jejalan kat shopping complex yang baru bukak, Batu Pahat Mall yang agak besar jugaklah. Kecik sedikit daripada Tebrau City, Johor Bahru. Masa kat situ, ada plak mini zoo. Papa, mummy, anteng dan sepupu anteng berempat masa tu. Eja ngan bibik tak ikut, dok kat umah jek. Masa masuk kat dalam mini zoo tu, anteng takut sangat, agaknya first time tengok binatang-binatang dari jarak dekat. Puas gaklah memujuk. Dah lama-lama sket barulah dia berani untuk masuk. Pastu dah berani ambik-ambik gambar gaklah guna handphone dia sendiri. Akupun tak bawak kamera masa tu, so guna handphone jek la.

Dikuasakan oleh Blogger.