Pom Pom ehh salah...Ping Pong

Abang SASA main single kena lawan pompuan...err...macam kekok jek tu abang SASA...serba-serbi tak kena yek!
Abang Castello pun lawan single jangan mare...aku pun lawan single gak tau !
Abang 'tongkat Ali' pun lawan single gak
ni abang 'tongkat Ali' lawan reguabang SASA partner ngan abang Castello dalam regu
sempat lagi berposing tubrutal jek si minah tulang besi urat dawai dan gigi besi ni...baik-baik, silap haribulan kalau kena gigit ngan dia boleh putus wooo
aku partner ngan abang 'tongkat ali' dalam regu
steady lah abang SASA ngan abang Castello
Dart sudah, carrom sudah, kitaorang lawan pingpong plak di hari dan waktu yang sama. Terkejar-kejar dibuatnya. Mana tidaknya, sana turn sampai, sini turn sampai. Tengah2 lawan game yang ini, game yang itu plak panggil. Waduhh, padan muka, sapa suruh gila kuasa nak masuk semua perlawanan. Rasa innn...!!! Apa2 pun wakil opis aku dapat masuk separuh akhir bagi perlawanan pingpong, dapat nombor 3 bagi carrom berkumpulan dan nombor 3 bagi dart. Manakala netball dapat nombor 2 dan futsal wanita pun dapat nombor 2 jugak...syukur, ada gaklah hadiah untuk dibawa pulang, buat pengubat penat.

Dikuasakan oleh Blogger.