Sukan Industri Pelancongan - Perlawanan Badminton

perlawanan belum dimulakan, ngah cari parking nih...tukang jaga line @ kaki bantal (kuat tido ler tu...)
Abang SASA mewakili pemain perseorangan (dah nak pengsan dah tu kena 5 pusingan)
standby nak lawan ke pusingan seterusnyaAku bermain dalam regu Ckalah menang tak jadi hal, yang penting kita senyum sokmo ni partner aku ngah kena jaga lineregu B
regu A
Sukan Industri Pelancongan anjuran Tourism Malaysia Johor yang telah diadakan bermula pada 9 dan 10 Disember 2006 yang lalu yang dah tertangguh hampir dua bulan disambung semula pada 3 dan 4 Februari 2007. Semalam adalah perlawanan badminton perseorangan dan regu, bola tampar dan bola jaring. Opis aku menghantar 3 pasukan regu badminton dan seorang pemain perseorangan. Aku bermain dalam regu badminton. Bola jaring, satu pasukan dari opis aku dan mendapat tempat kedua. Bola tampar kitaorang tak antar pasukan pun. Manakala kesemua pasukan badminton hanya berjaya ke peringkat suku akhir sajork, jadik lerr...ini pun berkat kitaorang berlatih tiga malam berturut-turut last week. Kalau tak main langsung, agaknya awal-awal dan bungkus kut?!

Dikuasakan oleh Blogger.