Selamat Berangkat Dong Bik (2)

Gambor-gambor masa kat airport malam semalam. Flight Bibik dari JB terus ke Jakarta pukul 9.55 malam. Bibik memang ler gembira sakan sebab dapat pulang beraya di kampung. Tapi kesiannya Eja la. Mula-mula nampak okay, last-last masa Bibik nak masuk ke Bilik Berlepas, apalagi, berjuraian ler airmata cinta tak henti-henti. Sedih banget sihh!! Meraung-raung memanggil bibik. Iyerla, 2 tahun hidup dia tak pernah berpisah walau sesaat pun dengan Bibik, mau tak sedih giler! Terpaksa ler memujuk bagai nak rak. Memang sayu ler suasana masa tu.
Dikuasakan oleh Blogger.