Kek Birthday lagi ker?

Dalam peti sejuk kat rumah ni tak pernahnyer lengang dengan kek. Kalo abis jek dalam freezer tu, sure anak dara aku dah merengek suruh belikan. Tiap2 bulan nampaknyer kena pajak kat kedai kek tu. Takpun, bapak dia kena kerja part-time kat situ sebab bley dapat diskaun kut. Tiap2 bulan dan kadang tak sampai sebulan dah kena beli. Adui la...demi anak2 apa saja pun sanggup, tak gitu?
Dikuasakan oleh Blogger.