Persiapan Terakhir

Sepanjang hari ini semua bebudak opis aku bz gilerz buat persiapan terakhir untuk majlis kenduri kawin anak Boss kitaorang. Mengalahkan family sendiri yang nak kawin. Tengok jek ler macam mana tunggang-langgangnyer opis kitaorang ni. Bukan setakat sebelah siang jek, sebelah malamnyer pun tak siap2 lagi. Pastu sambung plak ada tahlil kat rumah Boss. Camner ni...banyak lagi goodies bag tak siap lagi. Telur-telur pindang tu sumer tak masukkan lagi dalam beg. Wahh...gawatnyer!! Tapi kan, walaupun memasing sibuk hulurkan tangan bagi bantuan, ada gak budak opis aku yang jenis...err...jenis apa eh nak panggil?! Berat tulang ker, muka tembok ker, telinga tebal ker, ntah apa tah nak bagi title kat jenis orang camni...muka sardin jek dia buat tak reti nak nolong! Macam tak rasa bersalah gamaknyer....lantak ko la LABU...esok2 majlis ko, buat ler sendiri yek!
Dikuasakan oleh Blogger.