Fam-Trip Media dan Travel Agent dari Jakarta

Bermula dari 1 hingga 5 Julai 2008, satu fam-trip media dan travel agents dari Jakarta akan diadakan di JB. Opis aku yang organize. So, secara tidak langsung, aku pun terlibat sama dalam program ini. Malam tadi kitaorang ke Senai Airport untuk menyambut ketibaan peserta-peserta fam-trip tersebut, kemudian dibawa ke Pulai Spring Resort untuk dinner dan check-in di sana. Dalam masa yang sama jugak, satu seminar mengenai tourism diadakan di Tanjung Puteri Golf Resort. So, lepas jek settle check-in kan peserta-peserta fam-trip tu, kitaorang bergegas plak ke Tanjung Puteri Golf Resort untuk antar 3 orang budak opis aku yang akan bertugas di sana mulai esok. Selesai antar diaorang, kami pulang semula ke rumah lebih kurang pukul 3.30 pagi. Pastu kol 7 paginyer pergi opis kerja macam biasa. Fuhh...ngantuk giler wa cakap lu!!!
Dikuasakan oleh Blogger.