Eppy Birthday To You...

Kerja Papa dah settle. Kami pun bersiap-siap untuk pulang ke Johor Bahru. Waktu menunjukkan pukul 5.00 petang. Tiba di JB dah pukul 6 lebih. Eja kurang sihat. Badannya dedar (hangat macam nak demam). Kitaorang singgah Klinik Gan di Taman Sentosa. Kemudian belikan bubur nasi untuk Eja dan Abang di Taman Sentosa. Lepas tu singgah di kedai kek Season di Taman Pelangi on the way nak balik rumah. Pastu, malam lepas Maghrib, kitaorang celebrate untuk birthday Mommy. Tapi macam biasa la, yang paling over for sure la anak dara aku yang sorang tu...ahaks!!
Dikuasakan oleh Blogger.