Demi Anak-anak

Guruh berdentum di langit tak semestinya hujan akan turun. Macam tu la gelagat anak dara aku yang sorang ni. Takder sambutan birthday sapa-sapa, mahupun nak celebrate wedding anniversary ker apa ker, apabila soon dia dah sampai nak buat majlis potong kek, mulalah dia merengek suruh Papa dan Mommy belikan kek untuk dia. Sebenarnya dah 2 hari lepas dia mintak belikan kek, tapi Papa terlupa. Setiap kali balik kerja, sure dia bertanya. Kesian plak...lagipun memang dah lama jugaklah Papa tak belikan kek untuk Eja. At last, semalam petang, Papa & Mommy belikan jugaklah selepas kami pulang dari berbuka poser di luar.

Dikuasakan oleh Blogger.