World Shoot Bali - Lunch Second Day

Penat dah melayan karenah diaorang kat booth, lunch kitaorang lari sekejap ke hotel Paradise atau dalam bahasa Indonnyer diaorang panggil Paradiso Hotel. Kali ni kitaorang makan makanan Jepun. Masa kat sini lah aku diperkenalkan dengan juice avocado. Ni kira first time la aku minum air ni. Mulanyer, macam tak lalu jek nak telan tapi bila dah dua tiga kali minum, tetiba jadi suka plak. Jangan pasnih jadi habit dah ler....

Dikuasakan oleh Blogger.