WorldShoot Bali - Check in Hotel

Ini Bilik Utama dan sudah semestinyer jadi bilik aku ler...

Dah abis registration, lunch pun dah settle, tiba lah masa untuk kitaorang check-in hotel. Kitaorang duduk di resort. Ambik 2 buah resort yang mempunyai 2 buah bilik dan lagi satu menempatkan 3 buah bilik. Setiap resort ada swimming pool. Kalo ikut perancangan, sepatutnya kitaorang check-in di hotel HardRock Cafe, Kuta. Tapi disebabkan ada sedikit masalah teknikal, kitaorang tukar duduk di resort. Apa-apa pun resort dia memang la mengancam. Biliknyer pun besar. Aku plak dapat bilik utama kat tingkat atas. Besar giler bilik tu. Siap ada jakuzi lagi.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.