WorldShoot Bali - Check in Hotel

Ini Bilik Utama dan sudah semestinyer jadi bilik aku ler...

Dah abis registration, lunch pun dah settle, tiba lah masa untuk kitaorang check-in hotel. Kitaorang duduk di resort. Ambik 2 buah resort yang mempunyai 2 buah bilik dan lagi satu menempatkan 3 buah bilik. Setiap resort ada swimming pool. Kalo ikut perancangan, sepatutnya kitaorang check-in di hotel HardRock Cafe, Kuta. Tapi disebabkan ada sedikit masalah teknikal, kitaorang tukar duduk di resort. Apa-apa pun resort dia memang la mengancam. Biliknyer pun besar. Aku plak dapat bilik utama kat tingkat atas. Besar giler bilik tu. Siap ada jakuzi lagi.
Dikuasakan oleh Blogger.