WorldShoot Bali - First Night Dinner

Amboi...syoknyer dia tido eh, sampai tak sedar gambar diambil...ni keletihan atau kekenyangan makan seafood tadi ker tak tau larr...

Register sudah, lunch sudah, check-in pun sudah. Tiba lah giliran nak melantak seafood plak. Malam pertama kat Bali ni kitaorang dicadangkan untuk menikmati hidangan seafood di tepi pantai di Santi Cafe. Jauh gak la tempat ni dari resort kitaorang. Kena ambil masa lebih kurang sejam lebih gak menaiki van. Balik dari dinner kitaorang singgah di Hyatt Kuta sebab wife Teuku Jalil (adinda Sultan Iskandar) nak jumpa ngan husband dia di situ. Agak lama jugaklah kami melepak kat sana. Tak percaya? Tengok jek la akak kita kat atas tu sampai tertido kat atas kusi. Tu tak tau la penat ker atau kekenyangan. Wallahua'lam.

Dikuasakan oleh Blogger.