AGROFARMSTAY RESORT MELAKA - TAWARAN MEGA BONANZA KEMBALI LAGI

MEGA BONANZA AGROFARMSTAY kembali lagi!

Jimat sekurang-kurangnya RM1,000. WOW. Penjimatan bermula dari RM1,000 sehingga RM3,900. Banyak tu. Nak tahu apa pakej yang ditawarkan?

Tawaran kali ini adalah untuk pakej family day. Konsep pakej kali ini adalah tempah dulu dan tarikh family day boleh tetapkan kemudian.



Oleh kerana tempoh promosi ni terhad, jadi boleh book dulu dan bagitahu tarikh family day kemudian. Boleh pilih tarikh dari sekarang sehingga tahun depan 31 Mei 2019.

Apa yang ada dalam pakej ini adalah penginapan 2 hari 1 malam untuk 20 orang. Kalau lebih 20 orang,boleh tambah ikut pax.Harga asal tanpa promosi untuk 20pax ialah RM3,780 (RM189 per pax).



Harga promosi pakej 2 hari 1 malam utk 20pax ialah RM2,780. Harga jatuh dalam RM139 per pax sahaja. Bagi tambahan yang melebihi 20pax, dewasa RM139 dan kanak-kanak RM99 sahaja. Maximum 78pax. Sangat-sangat murah. Dijamin berbaloi.




 Untuk tempahan dan aktiviti di sana, sila layari laman web :-



7 ulasan:

  1. Macam-macam aktiviti. seronoknya

    BalasPadam
  2. BUAT FAMILY DAY PUN BEST NIE DEKAT SINI KAN

    BalasPadam
  3. seronoknyerr.. ada juga yer binatang cute macam tu.. ala,best la dapat main kayak tu

    BalasPadam
  4. Menarik promosi ni, memang banyak jimat!

    BalasPadam
  5. besnya. dah lama kbba x buat aktiviti nih..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.