Smash bang...SMASH!!

Steady la brother FBI (berbaju kuning). Dah tua-tua pun masih steady, err...tapi yang bengangnya cumer tak rajin ambik bola jek, pastu asyik membebel, almaklum la coach la katakan, ye tak?!watper tu abang SASA? sempat lagi antor sms kat 'ehem ehem' yek?
Macam biasa la, setiap minggu kalau takder aral melintang, sure turun gelanggang. Malam tadi kitaorang main badminton kat Akademi Badminton Negeri Johor di Taman Perling. Kalau last week cumer 4 orang jek yang datang bermain, tapi malam tadi ada 7 orang kesemuanya. Dapat ler relax sket. Kalau tak, macam nak pengsan woo tak berhenti-henti selama dua jam sebab takder pengganti. Kitaorang start main pukul 10 malam dan berakhir pukul 12 tengah malam.
Dikuasakan oleh Blogger.