Oooiii Ramainyerrr...

eehhh ni macam 'shrek' jek ni...? Ehh betul la...Shrek!! Nak kena report polis ni!Lama betul nak tunggu giliran, sampai tertido-tido...zzzzzzzzsteady la abang SASA. Tak strike takper, janji gaya mesti ada!Alalalalaa diaaa....chakk!!!sukernyerrr diaaa....
ehhh 'shrek' pandai main bowling laa...!! Tak caya nyerr!!!
Macam biasa la kannn...Jumaat malam sure kena turun gelanggang. Tapi kali ni ramai plak yang join the party. Sebelas orang kesemuanya. Bayangkan ler berapa lama kena tunggu giliran nak baling bola?! Naik jenuh dan dah nak terlelap dibuatnya menunggu turn lama sangat. Best partnyer memasing berhempas pulas nak menang. Mana-mana yang beriya-iya sangat nak menang tapi tak menang tu...errr...cuba lagi la yek, jangan frust menonggeng plak malam tak leh tido!
p/s Kepada 'along' ngan 'angah'...tak baik bergaduh adik-beradik tau! Berdosa! Lain hari bley cuba lagi yek!
Dikuasakan oleh Blogger.